Counting days

Daisypath Vacation tickers

Sunday, March 29, 2009

Happy birthday Jlo dear~



jlo, td bile call ko...aku hepi sgt2....especially bile aku tanye, knal x sape ni?

ko jwb, '' mestila knal....ni bdk yg tertinggal bus kat mais ngan aku tuh kan?''

wahh...terharu sgt bile ko ingat kenangan kite...n bile ko ckp ko tgk2 gmbr aku..makin rindu aku kat ko...xsangke ko simpan gmbr yg muke aku diconteng marker pen tuh...haha....konon nak wat jahat tym aku tdo...last2 kantoi....tp xpe...seb bek tu birthday aku...aku maafkan laa...haha...xkesah pon....

jlo,aku rindu sgt kat ko....bile ko dah betul2 sehat....aku nak bace blog nih tau...

jlo, ur one of da greatest friend i've ever had....ko xpenah marah aku...xpenah ckp buruk psl aku...
bile aku susah,ko slalu ade tman aku....aku mintak maaf...sbb slalu wat ko jd bahan...tp best la!ko bahan terbaek aku!!haha...

jlo.dtg la india...aku rindu giler kat ko....aku bersyukur sgt...ko dah makin sehat....=) jage diri baek2 ye....kitorg sume xde kat situ nak tgk2 kan ko...tp ko sentiase ade kat hati kitorg....

khas utk jlo-

Sahabat
Mengapa kau pergi
Tinggal aku sendiri
Kau tahu ku tak sanggup

Sahabat
Ingatlah kau selalu
Jadi yang terbaik
Walau kau tak di sini lagi

Sahabat
aku rindu padamu
Datang walau sesaat
Ku ingin kan kau hadir

Aku disini dan menunggu
Diam tanpa dirimu
Kau tahu ku tak bisa
Beranjak terbang dan melayang

Tanpa dirimu ku tak bisa
dan kembalilah

Oh aku disini dan menunggu
Diam tanpa dirimu
Kau tahu ku tak bisa
Beranjak terbang dan melayang
Tanpa dirimu ku tak bisa dan kembalilah

Aku disini dan menunggu
Diam tanpa dirimu
Kau tahu ku tak bisa
Beranjak terbang dan melayang
Tanpa dirimu ku tak bisa dan kembalilah

Kembalilah oh sahabatku
Kembalilah...

hepi birthday jlo~

2 comments:

EcHiMarO said...

happy bday jlo!!!
miz u so much..
ko xde kt cni..
dh xde sape nk jd bhn..(joking)

btw,get completely well soon!!
hehe..bley dtg cni..

hanisahmckenn said...

tenkiu my dear tasha!!!
really appreciate it...hmmm...
my past buffday~its a bit dull without u guys ar0und!!!
missing u lew..shangat2..hehe =p


cc oww cc..
thanks l0h...
haha..kne laaa carik 0rg len jd mangsa...why dun syaza kew??
ahahaha..ksian bliau =p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...