Counting days

Daisypath Vacation tickers

Sunday, August 29, 2010

Marble oh marble cake.

okay.di tgah2 kesibukkan exam ni, nafsu makan memang memuncakk!

teringin nak buat marble cake..as it is the easiest cake to do on earth..mwahaha...easiest2 pun, tak tercukup masa yang aku tinggal ni untuk digunakan for baking..haihh...ade lg 2 minggu je nak exam taw x! sounds long enough isn't it?? be in my place, then u know how short it is!=_='

so, marble cake anyone?? in case any of u guys terasa rajin nak buat, sila2 la hantar ke sini ye.- 106 Raghuram Regency,Bangalore, India.LOL.

once upon a time....( mase aku BANYAK MASE )


(sebelum masuk oven)



( di dalam oven )


( dah keluar oven )


taraaaaa!!!!!!!! buatkan la cpat!

2 comments:

syiqoq insyira said...

amboi, pandai gila kau buat marble cake sha! tgk pun sedappp. waaa

*LAdy.taShA* said...

mmg sedap ciqoq! tp kan,kan,kan...SEMUA MARBLE CAKE RASE SAME LAH!!!ngong!haha...

aii..xkan tgk aje..ko anta pos laju kek marble satu bleh??=p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...